HISTORIA

HISTORIA

TRUBADUR

Under alla dessa år har jag  spelat som trubadur. Några av mina absoluta favoritställen är Visby sommartid, där har jag har spelat varje sommar sedan år1990 och Säfsen (Skidort) vintertid, där jag spelat till och från sedan år 1995.

PARTY PATROL

Under åren 1988-2002 så spelade jag även med bandet Party Patrol som var ett coverband som spelade land och rike runt. Party Patrol fungerade också som ett kompband till kända och halvkända artister såsom Eddie Meduza, Dag Finn, Jim Jihed etc.

H2O

1974 startade vi vårt första band som kom att kallas H2O (vatten). Vi höll på i olika uppsättningar fram till 1986. H2O blev ganska så framgångsrika, vi fick på bekostnad av två olika skivbolag spela in skivor och vi hann att genomföra ett hundratal spelningar innan vi slutade fungera som ett band.

TEACHERS BLENDED

1999 stod jag för första gången på scenen med Mats Öjebo och Bengt Arvidsson, under nästkommande år blir vi en konstellation som kallar oss Teachers Blended. Det vi sysslar allra mest med är pubspelningar, privata tillställningar och företagsgig. Hösten 2009 spelade vi in cd:n ”Blended Songs”

WHO'S BERRY?

1986 bildas Who´s Berry? som fortfarande existerar med samma medlemmar som vid starten. Vi firade 30 år under hösten 2016.

Tillsammans med killarna i Who´s Berry? Så har jag haft glädjen att spela in fyra skivor och haft många roliga musikupplevelser. Förutom alla spelningar. träningsläger , repetitioner etc. så har vi använt våra gager till gemensamma musikresor där vi bland annat varit i Dublin, London och New York . Där den gemensamma faktorn naturligtvis har varit att se och lyssna på livemusik.

BLUE HOUSE BOYS

Bandet startade när vi fick en spelning på Adventure Days i Säfsen 2009. Vi har också tagit en del spelningar med bandet i andra sammanhang som t. ex. Woody´s, företagsevent, privata fester mm.